HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 Apr 2013

Inikah yang dinamakan BE Buffered Earning TQ Nuffnang

Assalam semua
Nak share story tentang BE Nuffnang.

Setiap awal minggu yakni hari Isnin saya pasti akan buat semakan di akaun Nuffnang

Surprisingly...ni 1st time ever sejak berblogging ni..ada BUFFERED EARNING muncul dalam my akaun.
Alhamdulillah....

Betul ke yer? Kenapa selama ni x notis pun. Tengok2 dah credited.
Running since March tu..


Photo is loading


Apa pun Thank You to Nuffnang
Sekurang2nya merasa lah ada BE running kat Blog saya yang serba baru nak belajar ni
Hope ada rezki dapat BE lagi ^_^..



p/s : Dah nak dekat 1 tahun wujudnya blog SULAMAN LACE HEAVEN NI :)
TQ kepada semua yang terlibat havoc kan blog yang simple ni.



8 comments:

  1. taniah sis fuza ^^
    blog PG ni, ntahlah bila merasa BE ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...
      Terasa jugak lah blog ni dihargai..
      Tak lama lagi boleh cash out utk shopping raya..
      Tq Nuffnang :)

      Delete
  2. tahniah..cuba update lagi entry yang best2..dan rajin2 BW ye..sure ramai lagi kawan2 blogger tyang rajin singgah..neway..good luck!!

    ReplyDelete
  3. tahniah kak fuza..rezeki tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...Tq Nor
      Harap2 Nuffnang baik hati bagi lagi BE :)

      Delete
  4. alhamdulillah,,tahniah ye kak fuza=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terasa diri ku begitu beharga..hehehe
      rezki...alhamdulillah

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78