HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Apr 2013

Jalan jalan cuti sekolah ke Cameron Highlands Part 1: Nak duduk mana

Salam Hujung minggu semua.
Masih ingat lagi entry sebelum ini tentang Cameron Highland.
Last minit plan akhirnya ke Cameron Higland juga kami di cuti sekolah yang lalu. Alhamdulillah
 
Pada 29 March 2013, tanpa buat apa booking, kami gagah mendaki Cameron Highlands. Sambil2 tu buat juga panggilan ke beberapa hotel.
 Semuanya FULLHOUSE. Kalau yang available pun harga double triple.
 
Alhamdulillah, dengan bantuan Puan Tutiana Ismail, yang ada contact apartment coz dia pernah juga menginap di situ, dapat lah kami bermalam di Cameron Highland buat pertama kalinya.
 
Desa Anthurium Apartment terletak tidak jauh dari Padang Golf. Suasana nyaman, dengan ada pondok guard, reserved parking memang selesa untuk short term holiday kami.

 
 Guard House

 Apartment bersebelahan blok kami

Reserved Parking. Memang purposely Mr. Hubby cari apartment yang parking selamat macam ni.
 
Permandangan dari balkoni apartment kami. Nyaman.
 
 
Kat bawah ni ada beberapa tempat penginapan dengan contact number for those yang nak over nite di Cameron Highlands.
 
Actually ada banyak je hotel kat situ. Apartment pun ada. Cuma kena pastikan uols survey dulu before terjah k. Nak pulak p masa holiday..
 
 
Hotel Rosa Passadena


 Equatorial Hotel



 Century Pines Resort & Hotel



Heritage Hotel
 
 
 
p/s : Lepas ni entry kisah saya sekeluarga berjalan-jalan di Cameron Highlands. Tunggu..
 

2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78