HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 Apr 2013

Payment Reminder for PRE ORDER MAY 2013

 
 
 
 
 
Kepada yang dah buat tempahan..dan masih  nak usha-usha, saya just nak remind, tempahan masih di buka till 3 May 2013.
 
Semua order akan mula di pos pada 20 May 2013.
Bagi yang dah ready nak buat payment, boleh start buat payment mulai sekarang.
Sila email to fuzamusa@yahoo.com untuk dapatkan detail bank akaun saya.
 
Sila juga confirmkan di dalam email tersebut :-
1) Design yang di pilih / warna / pcs yang di order.

2) Alamat untuk saya pos kan kain order tu nanti/ No hp anda
3) Sila masukkan email address saya di info E-banking jika anda membayar menggunakan ONLINE BANKING. supaya saya alert kepada yang telah buat bayaran.
atau 
wassupkan bukti pembayaran ke 019-2784580
atau
 emailkan bukti pembayaran ke fuzamusa@yahoo.com 

4) Payment 50% perlu di buat sebelum saya proceed dengan order. 
Sekiranya anda ingin membuat 100% payment, sila alert saya ok.
Tanpa payment tersebut sehingga closing date segala order anda adalah secara automatic TERBATAL
 
5) Sekiranya tiada feedback dari anda by 10 May 2013, saya anggap order anda TERBATAL
 
 
Ini adalah Terma & Syarat yang telah lama saya tetap kan untuk Pre-Order.
Sudah ramai yang menempah dan berpuas hati dengan order mereka. Alhamdulillah.
 
Kerjasama dari anda saya semua sangat saya hargai.
 
Tq for shopping with me. 
 
 
 
 
Nak jenguk koleksi kain for Pre Order May 2013? Klik sini


4 comments:

  1. hmmm..baju ni sesuai kalau awek saya pakai..=)....tapi...saya takde awek..lulz...

    5 Jenis roommate yang mungkin anda temui

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/5-jenis-roommate-yang-mungkin-anda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak ada kan? hehehe
      Adik pompuan? Kakak?
      hehehe,bisa aja...

      Thanks for dropping by :)

      Delete
  2. salam fuza.. mama cuit 2 yer

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78