HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Apr 2013

Seterika Mini for travelling satu keperluan

 

Mini Portable Travel Temperature Control Handy Electric Clothes Shirt Cloth Iron


 
 
 
 
 
 
Harga : AU $10.99
 
 
Assalam uols.
Hah mungkin ada antara kita ni yang kerap travel. Meeting Dating..apa aje lah kan.
Baju renyuk letak dalam beg. Nak hantar iron was like wow harganya. Kalau boleh claim tak pe lah. Kalo kena bayar sendiri? Duduk seminggu mau kopak.
 
Tambahan pulak macam saya ni yang bertudung. Nak juga ler iron tudung tu, Sat g bertudung berlapis bertingkat bagai, kedutnya pun berketak ketak.
Uish..tak rock la uols.
 
Makanya saya nak share kat sini tentang kewujudan seterika mini ni.
Mudah nak bawa, kecik molek.
Hah kepada yang berminat tu boleh lah survey kat ebay.
Memang berguna benda2 macam ni.
 
 
 
Kat mana nak beli? Klik sini


2 comments:

  1. hari 2 ada juga anna tgok jual kat mydin.. takut gak nak beli..hihihi

    ReplyDelete
  2. Yeke? Selamat ker?
    Takut guna sekali terus hangus baju..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78