HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 May 2013

Cuti Sekolah Bermula 24 Mei to 2 June 2013


Yezzzaaaaaa
Cuti sekolah datang lagi
Selamat bercuti semua
Kemana kita cuti ni?
Majlis kenduri? Majlis serba satu majlis yer..
 
 
Kali ni nak cerita berkenaan cara Aina cuti sekolah.



 Sejak balik dari Bandung, mek ni demam. Dah 1 week tak ke sekolah.
So hari ni tiba-tiba dia bersemangat nak pergi sekolah coz last day of 1st Mid Sem, Real Kids ada buat Children's Party day.
Tak payah pakai baju sekolah..xde jadual waktu belajar..semua santai today.
Makanya..glamer sat Aina dengan gaun from Bandungnya (promosi sat) hehehe



 Dengan muka yang tak berapa nak ceria..dengan badan dah susut tu..gagah juga nak p sekolah. Nak cewi kat kawan2 dia p Bandung katanya. haru aihh
 Posing dulu before p skolah.



 
Balik dari sekolah..tu dia..sebeban jajan dia angkut bawa balik.
Saya tanya ambil siapa punya?
Kata Aina " semua orang pun teacher bagi..ada banyak lagi..."
Macam2 ada uols..
Pensel warna, sticker, kek..segala macam jajan..
Ni buat stock selama cuti 2 weeks ni..
Thank you kepada yang sama2 menjayakan party ini.
 
 
 
Selamat bercuti semua terutama kepada cikgu2..
Bagi yang kena datang for kelas tambahan, meeting..kursus or wat so ever..selamat bertugas.
 


10 comments:

  1. Replies
    1. Maknya cuba nak pow...tetapi TIDAK Berjaya..hahaha

      Delete
  2. rezeki bergolek tu...bertuah dapat banyak jajan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat maknya tak payah beli jajan sepanjang cuti sekolah..

      Delete
  3. Replies
    1. hubby outstation,,makanya cuti kat umah aje...hehehe
      mayb plan p bowling ke..yg simple2

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78