HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 May 2013

Demam Nak bercuti

 
 
Photo: Ok..ubat time. Antibiotic Fever Flu. Sleeping Beauty time.. (saje tunjuk gambar ubat kot ada yang xpercaya kan bahawasanya saya mmg demam)
 
 
Assalam semua..
Hari ni mood ialah zero..
Demam
Dah lama kot tak demam macam ni
Doakan saya cepat sembuh ye coz minggu ni nak bercuti-cuti Malaysia
 
 
 
 
 
 
p/s : kepada yang email, wasup, kol, sms saya due to kain sulam...InshaAllah nanti saya reply ye, Kesulitan amat dikesali.
Tak de suara nak bercakap..mood down...demam teruk..

12 comments:

  1. semoga kak fuza cepat sembuh..aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Nor...
      ubat punya la beso gabak nak telan ni

      Delete
  2. semoga cepat sembuh.. jgn minum ais tau.. mama cuit 2 sini bagi cepat baik yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mamaPP..
      mmg tersangat panas lately..

      Delete
  3. wish you have a speedy recovery.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Thomas..
      the wheather is quite hot this few days...

      Delete
  4. Speedy recovery..nti sampai bandung jmpa cik abe trs baik tuh..hehe..tc

    ReplyDelete
    Replies
    1. terus campak ubat dari aelopain erk..hehehe

      Delete
  5. salam..
    xpe..dpt berehat spuasnye kan..heee
    smoga cpt sembuh..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Yaya..
      Yaya pun jaga kesihatan k :)

      Delete
  6. moga sis cepat2 sembuh k.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Anna...
      cuaca pun panas lately

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78