HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 May 2013

Doktor Aina bercita-cita tinggi

 
 
Salam sejahtera semua
Ini cerita Aina
 
Minggu lepas sesudah habis acara sukan, Aina muntah-muntah..dan terus demam, batuk, flu. Terus saya bergegas ke klinik.
 
Sesampai di bilik Doktor tiba2 Aina bersemangat dan berlakon jadi doctor.
Hah tengoklah gambar tuh..
Doktor ni pulak rajin melayan..siap berlakon batuk..demam and suruh Aina periksa dia.
 
Kata Doktor Yusoff di Klinik Rakan Medik Kelana Jaya SS6
 
" Good girl Aina. Make sure you study smart and be a good doctor.
Doktor doakan for you too dear"...
 
Sungguh terharu dengar doa seorang doctor.
Semoga Aina menjadi anak yang solehah dan Berjaya di dunia dan akhirat kelak dan Berjaya mencapai cita-cita menjadi seorang doctor kelak.
 
Amiinn.

22 comments:

  1. pandainya ainaaa :) saya biasa pergi klinik ni and tau dr yosof ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh..yeke..
      mesti duduk area ni :)

      Delete
  2. comelnya aina.. semoga jadi anak solehah.. dah besar nanti jadi doctor ya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Aiza...
      amin..mudah-mudahan

      Delete
  3. waaaa~ aina sangat bijak,.doktorr tuu sporting laaa,.layan kerenah Aina x))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Moga Aina Berjaya menjadi doctor 1 day :)
      Doktor ni mmg sporting..

      Delete
  4. baguslah doktor..rajin melayan kerenah budak2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Nor..
      Doktor ni selalu teringat kat cucu dia..dats y.
      Sof soken Doktor ni..mmg budak2 suka :)

      Delete
  5. Alolololo... So Sweet.. Semoga Aina akan jadi doktor yang berjaya suatu hari nanti. Amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..TQ Fyna..
      Moga tercapai cita2 Aina kan.. Amin

      Delete
  6. Bakal doktor ni...
    Tomei2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah...
      Doakan ye cita-cita Aina tercapai :)

      Delete
  7. bagus2.. ada dah bakat tu :)
    bgs doktor tu.. sporting

    ReplyDelete
  8. kak... guestbooknya error.. MizTia support siini ya...

    blogwalking.. sukses :) .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke..
      Sure guesst book pun demam ni hehee
      TQ MizTia :)

      Delete
  9. Replies
    1. tq Aida...
      Memang dia gemar main doktor2... :)

      Delete
  10. comelnya.. insyaAllah, akan bergelar DR. AINA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..moga doa kita di makbulkan :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78