HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 May 2013

Happy 1st Birthday SULAMAN LACE HEAVEN 16 May 2013



 Alhamdulillah
Genap setahun dah usia blog saya ini.
Walaupun tidaklah popular lagi tetapi SULAMAN LACE HEAVEN ada peminat2 setianya.
 
Terima Kasih kepada pengunjung2 rutin, blogger2 baru, dan sesiapa sahaja terutamanya yang ramai mempercayai dan memberi sokongan dalam membuat tempahan kain-kain sulam dari Indonesia khasnya.
 
Banyak suka duka pahit manis selama berblogging ini.
 
Namun seronok kerana dapat kenalan baru..bertukar pendapat, bertukar resepi, bertukar macam2 info.

Thank you kepada para follower sekalian. Sekarang dah mencecah 500 lebih
 
Tak lupa juga selama 1 tahun pertama dah 2 kali dapat duit raya from NUFFNANG.
Dan merasa jugaklah CPUV Earning (BE)..
Thanks to NUFFNANG
 
 
Antara post yang mendapat sambutan pengunjung
 
 
 
 
 
 




 Hah ini adalah antara kain sulam Indonesia yang pertama saya post ke blog.
Alhamdulillah
Semoga rezki ini adalah rezki yang halal. Amin
 
P/S : Post pertama saya pada May 2012 ialah Kain Sulam Semi-Silk Design in May 2012 yang telah mencecah viewer tertinggi untuk blog comel saya ni.
 

Nak bagitau juga.. Thanks to Chekgu Azrine. Dia lah yang banyak membantu saya dalam membina blog ini. Ur support mmg sgt2 di hargai. Tak kedekut ilmu. Belajar create blog ni tru wassup je uols :)
Thanks again

4 comments:

  1. Heppi Bday Sulaman Lace Heaven and Tahniah buat Fuza: keep blogging kay..semoga apa yang kita kongsikan akan memberi manfaat kepada orang lain.... salam sayang dari anajingga...

    ReplyDelete
  2. Keep on blogging..ai tak tolong pun u blh buat punyer..haha

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78