HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 May 2013

Jumpa artis lagi, Irma Hasmie & suami, Redza Syah Azmeer

 
Assalamualaikum semua.
Agak lama tak bercerita sakan.
Demam tak berapa nak kebah..
Cuti sekolah dah bermula makanya jadual waktu ketat dan sendat.
 
                        
Irma Hasmie & suami, Redza Syah Azmeer semasa kelahiran putera sulong pada 29/3/2013
 
 
Semalam  bersempena nak sambut kecilan hari lahir Alif, kami ke One Utama, Petaling Jaya.
Tak di sangka tak di duga... terserempak dengan artis ni.
Popupar tak popular tak lah berapa nak pasti.
Cuma yang pasti kengkawan dok admire hubby dia yang handsome ala2 k-pop tuh katanya..
 
Hahahaha.
 
Alhamdulillah..depa sporting juga nak berposing dengan kami.
 
 
 
Semoga berbahagia dengan family
Berjaya sebagai artis, ibu, isteri ucapan saya ikhlas buat Irma.
 


4 comments:

  1. Replies
    1. Kebetulan jumpa depa ni baru nak lunch masa tuh

      Delete
  2. irma maintain manis mcm dulu ...

    ReplyDelete
  3. Wahh. Nad kalau ternampak artis teringin nak bergambar sama tapi segan je T_T Tapi nakkk

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78