HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 May 2013

Perhimpunan Suara Rakyat at Stadium MBPJ Kelana Jaya on 8 Mei 2013

 
Kenapa Tol Subang sesak malam ni?
Kenapa area ni sesak?
Kenapa Paradigm penuh kereta?
Kenapa Giant Mall Kelana Jaya sesak?
Eh kenapa banyak nya kereta di kawasan taman rumah ayahbonda saya?
Kenapa ada helikopter dok ronda di ruang udara dari tadi??
 
Oh ya..baru teringat..Hari ini 8/5/2013
Semoga semuanya berjalan lancar tanpa berlaku rusuhan yang tidak diingini.
 
Photo: Sebarkan...
 
 
Respect~

~ LOG
 
 Tol Subang
 
TERKINI : Stadium Penuh... Ramai Yang Tak Dapat Masuk Dan Beribu Lagi Dengar Ceramah Di Luar Stadium... Ini Kali Lah!!! ::.kikiki.::
 Padat
 
Look at the numbers gathered today. This is the REAL tsunami!
 
Gambar Ihsan : Teman2 FB
 
 
Nak keluar ke kedai pun jalan jam sejak jam 9malam tadi. Till now..kereta yang parking sejak tadi masih di sini.
Tapi depa tak kacau penduduk tempatan di sini. Don't worry
Selepas hujan reda...semakin ramai yang parking disini..somewhere around Kelana Jaya area, berdekatan dengan kawasan Stadium.
 

 
p/s : Sekadar berkongsi berita. Semoga tiada komen2 yang berunsur politik, berbaur perkauman disini. Kita rakyat Malaysia.
Kerjasama anda amat saya hargai
 Peace NO War


 
 
 
 
 


4 comments:

  1. waah.. kemain ramai.. nampaknya, ramai yang tak puas hati.. kawan2 sy yg sokong bn pun, tak puas hati dengan cara yang tak betul bn menang.. true story..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..sangat ramai..dah macam pest semalam :)

      Delete
  2. salam

    ow..psl ni..ade dgr..tp xtgok plak bpe rmai..dgrnye mmg ramai n padat la..ish..untuk apa smua ni ye..baik utk negara ke.. =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam YaYa
      sesuatu yang susah nak komen demi menjaga nama baik semua :)
      pEACE nO War ye :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78