HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Jun 2013

Cerita Cuti Bandung May 2013 Part 2


Ada yang ternantikan cerita trip Bandung saya tempoh hari.
Harap tak basi lagi nak share :)
 
Seawal pagi dah pun bersiap-siap.
Planning utama PASAR BARU Bandung, due to tempahan kain.
 
Caryota Hotel, Bandung



Sebelum cargas nak explore Bandung, kami singgah breakfast di Bangi Kopitiam.
Apa yang specialnya?
Hubby saya ni memang agak memilih tentang makanan. So di Bangi Kopitiam bolehlah kita dapatkan Malaysian food seperti nasi lemak, mee kari dan paling penting teh tarik.
Harga berpatutan.

 Bangi Kopitiam Bandung
 
 

 
 Antara latest design Sulam Bandung
 
 
 Sulam Bandung
 
 
 Telekung Bandung
 
 
 Lace Bandung
 

Ok uols,...gambar kat atas tu sebahagian aktiviti di Pasar Baru.
Semestinya mabuk kain di buatnya.
Telekung..macam2 ada.
Kualiti pattern dan harga tu kot yang menyebabkan ramai yang borong sakan.
Kalau pergi sini pastikan anda betul2 budget. Nanti ada plak yang muflis hahaha.
Kat sini lace, sulam memang cepat je updated.
 

Entrance Trans Studio...


Trans Studio, Bandung

Tak dapat p Paris..kat sini pun ok la kan..
 
 
 
Setel di Pasar Baru..kami ronda ke Trans Studio.
Dukacita tak dapat masuk coz terlalu ramai umat. Fuhh. Mr Hubby memang tak berapa gemo tempat macam ni..
Maybe next time lah enjoy kat sini. Bawa Aiman & Alif.
 
 
Ok..lepas ni sambung plak cerita dengan Hot Spring Sari Ater..
Bersambung di Part 3




Nak tau cite Part 1 Klik Sini

3 comments:

  1. cntik telekung..
    beshnyer cuti kt bndung..
    shoping sakan la ye ^_^

    ReplyDelete
  2. shppping kak jgn tak shopping..:)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Wr,Wb,. Tuan /Puan

    Saya Tony dari Mutiara transport Bandung, menawarkan kereta yang baik dan selesa untuk sewa dengan pengalaman dan pemandu mesra dalam mengendalikan pelancong. Mutiara Bandung sewa kereta menawarkan beberapa pakej untuk kereta sewa tempatan yang anda boleh pergi ke mana-mana sahaja di Bandung.

    Bandung Sewa Kereta membantu anda untuk meneroka Bandung, tempat untuk membeli-belah di Bandung, tempat untuk makan dan melihat pemandangan di Bandung, panduan kami akan membantu anda meneroka Bandung City. Dan membawa memori manis.

    Jika anda mempunyai sebarang soalan, jangan teragak-agak untuk menghubungi saya melalui e-mel atau sms panggilan.
    Hubungi kami Bilangan +62 858 6137 8328 ( Whats app bersedia ) atau email: tonybandung@smartfren.blackberry.com


    Kereta + Pemandu + Parking + tol + makan pemandu ( semua dalam pakej) Bandung

    Kereta Taip Daily/14 jam
    Suzuki APV ( 7seat ) Rp 450,000

    Toyota Avanza ( 6seat ) Rp 450,000

    Toyota Innova ( 7seat ) Rp 600,000

    KIA Pregio ( 10seat ) Rp 650,000

    Isuzu Elf ( 11-15 tempat duduk ) Rp 750,000

    Isuzu Elf Long 16 tempat duduk IDR 950,000

    * semua dalam pakej termasuk pemandu, petrol, tol, makan pemandu.


    Mengenai untuk pengesahan tempahan kereta kita perlu maklumat penerbangan anda / nombor atau nama hotel di mana anda tinggal di Bandung. Kami percaya pelanggan kami. Apabila anda mengatakan bahawa tempahan kereta untuk tarikh tertentu disahkan, maka ia disahkan. Kita tidak memerlukan wang pendahuluan . Sila ingat bahawa Kami akan menjemput anda jika anda mengatakan bahawa tempahan kereta disahkan.

    Jika anda mempunyai sebarang soalan, jangan teragak-agak untuk menghubungi saya melalui e-mel atau sms panggilan.


    CALL / hubungi / sms / Nego / konsultasi percuma :
    HP / SMS / CALL : +62 858 6137 8328
    WhatsApp : +62 858 6137 8328
    pin blackberry : 30D1 82F0
    email: tonybandung@smartfren.blackberry.com

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78