HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Jun 2013

Flower Girl

 
Assalam semua sahabat blog.
Kali ni nak cerita perihal anak dara sorang saya ni, Aina.
 
Alkisahnya Mak Udanya (Adik Ipar saya) akan melangsungkan perkahwinannya esok 29 Jun 2013.
Makanya, hajat pengantin mahukan Aina dan Yaya (adik ipar saya yang sebaya Aina) jadi pengiring pengantin, kata omputih FLOWER GIRL.
 
 
Hah..merayap la saya mencari gaun untuk Aina.
Agak payah la jugak sebab :
 
Aina tak mo yang sleeveles
Aina segan yang singkat
Aina segan yang so gegurl
 
Adoiyai
Jenuh nak cari yang sesuai dengan jiwa mek kecik ni.
 
Bawa p test baju..semuanya dia reject..Geram plak rasanya.
Tapi kena lah jugak nak bagi padan kat Aina & Yaya.
Coz tanggungjawab besar kat depa berdua ni nanti..
Hehehe..artis u
 
  
Flower Girl One Utama, Petaling Jaya
 
  
Cream White...bukan pilihan pengantin..




Light Pink Dress with Ribbon..hah..seakan2 warna idaman pengantin




Flowery Dress...memang kemas buatannya





Banyaknya pilihan... Harganya pun "banyak"nyaaaa



Gaun yang ni almost RM300!! Terkejut mak



Gaun gegurl ni memang meriah. Rambang mata



Gaun striking pink.. Kalau tengok muka Aina..sure uols tau dia tak berkenan..hahaha



Ada baju..sure nak lengkapkan dengan kasut..
Tu dia haihhhh
Dah macam bidadari bunga erk dengan flowery hair band




Ni baru preparation.
Nantikan aksi FLOWER GIRLS ni esok ye.
Now nak bz dengan acara majlis perkahwinan esok.
Banyak hal nak setel.
See uols soon.
 
 
 
p/s : Takut mak & umi kepada FLOWER GIRL yang sakan posing esok erk..hahaha
 



3 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78