HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Jun 2013

JEREBU....Pakai mask atau topeng muka



Check out these cute and creative masks! We need to get ourselves one of these!

Photo for entertainment purposes only.
Fancy Mask

Not for sale. Photo for entertainment purposes only
Sumber photo Fancy Mask from FashionValet


Saya pun menurut perintah.
Pakai Mask apabila keluar rumah kerana jerebu di kawasan saya  umpama di Eropah katanya.
Dah seminggu tak lepak nasi lemak kedai.
Hah bertopeng pun layannnnnn....

16 comments:

  1. hehehehe... sy pun ade beberape koleksi fancy mask ni fuza... salu nek moto jer pakai... sampaikan ade orang tgk 2,3 x padang bile sy pakai yg gambar mulut ketawe besar... hahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. YEKE..hehehe..sure org pelik erk.. Nak tegur gerun

      Delete
  2. perlu pakai untuk menjaga kesihatan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sis....bio le Nampak rimas kan

      Delete
  3. kreativiti.. lain dari yang lain.. semua orang ingin tampil berbeda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambil bergaya..sambil jaga kesihatan :)

      Delete
  4. Replies
    1. YELAH...muka dah tak Nampak..so fesyen harus up to date..hahaha

      Delete
  5. Mask pun lelawa jgk..wahhh...ttba jerebu pun.nk feeling retis

    ReplyDelete
  6. menarik juga mask yang pelbagai rupa :)

    ReplyDelete
  7. setakat ni saya tak pakai mask lagi...keadan masih terkawal, tapi bila malam, dah star pening kepala...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di sini..dah macam bernafas dalam asap

      Delete
  8. Untuk pengetahuan semua..saya TIDAK MENJUAL fancy mask ini.
    Ramai pulak yang sms dan telefon saya untuk dapatkan stoknya.
    Harap maaf ye :)

    ReplyDelete
  9. jerebu..kene pkai mask untk jge kesihatan..bile dh pkai ase cm susah plak nk bernafas..hik3

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78