HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Jul 2013

Happy 5th Birthday Aina Princess


Assalam uols.
 Ni entry back dated..coz teramatlah bz dengan macam2 program.
 
1st July dating lagi
Alhamdulillah.
Aina genap 5 tahun.
One and only daughter of mine.
As usual, small party akan diadakan dirumah.
 



 As requested ,Aina nak belon Princess.
Sememangnya setiap kali sambut birthday budak2 ni kami akan plan beli belon mengikut character yang disukainya.
So bagi adil dan saksama kepada semua yang terlibat.
 



 Yang special untuk kali ini, saya plan untuk small celebration di sekolah Aina nanti.
So saya tempeh Lolly chocholate ni. Sedap u. Harga pun berpatutan.
Kepada yang berminat boleh contact
Cik Didie 012 6406088
 
 
 
 
 Ini antara jajan yang saya prepare untuk goodies bag budak2 nanti.
Ala..sekadar ada...simple je



Taraaaaaa... Dah siap packing.
Temanya PINK & PRINCESS
 

 Birthday gurl dengan koleksi belonnya. Aina Nampak seruh sikit selepas demam dan throat infection yang menyerang semasa cuaca jerebu before



 Ok..semua get ready!!
Ni semua anakanda serta anakanda sedara saya.
Kalau berkumpul..riuh macam 30 orang.
Gamat



 Ready for blow candles. Ramai je yang moncong bibir kat belakang tu nak blow sama..hahaha
 

 Belon Princess


 Ok ini acara celebration di Sekolah Tadika pulak


 Acara potong kek diadakan di bilik darjah bersama rakan-rakan.
Saja bagi dia happy. Sambutan sederhana tetapi meriah. Cikgu2 pun tumpang memeriahkan majlis tersebut.
 
 
 Selain itu.......
 
 
Unfortunately, kali ini tidak berkesempatan nak celebrate dengan abahnya coz terbang semula memulakan tugasan.
Namun sempat juga abahnya belikan present untuk Anje kesayangan dia ni.
Lepak minum di Airport je.
Alhamdulillah, yang penting ingatan tu.
 

 
 
 
Happy Birthday Aina Darling
 
Semoga menjadi anak yang solehah.
Mak dan abah serta semua mendoakan yang terbaik buat Aina.
Amin.

6 comments:

  1. hepi bestday aina..moga mnjadi anak yg solehah..aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Aunty CK... xd hadiah ker? hhehe

      Delete
  2. Happy Brithday Aina...semoga doa Mak dan Abah diberkati...Amin..

    ReplyDelete
  3. Aloh..aloh..sweet je aina..lps ni bg berisi sikit bdn lawan makcik yaya k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo berisi macamana nak pakai PEPLUM hahaha

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78