HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Jul 2013

Kesian Nora Danish...

Nora Danish disalah erti kongsi gambar solat Tarawih
Nora Danish solat tarawih
 
Assalamualaikum semua.
Bulan Ramadhan Bulan penuh Barakah..
Lipat gandakan amal ibadah kita.
Namun amat simpati dengan cemuhan yang menimpa pelakon kecik molek NORA DANISH.
Jom baca berita lanjut...
 
 
 
17 Jul - Tindakan pelakon Nora Danish memuat naik gambarnya menunaikan solat sunat Tarawih baru-baru ini menyebabkan ada segelintir individu telah memberi respons negatif dan menyifatkannya sebagai suka menunjuk.
 
"Saya tidak faham mengapa mereka gemar memberikan respons sebegitu. Walhal saya sekadar berkongsi gambar menunaikan solat Tarawih sahaja. Bukan niat saya nak menunjuk tetapi memang saya suka berkongsi macam-macam gambar dengan peminat," kata Nora kepada Sinar Harian.

Jelas pelakon kacukan Melayu-Myanmar yang berusia 31 tahun ini, tidak ada salahnya untuk dia berkongsi perkara yang baik kerana mungkin para peminat yang tidak pernah sembahyang Tarawih akan cuba untuk bertarawih selepas melihat gambarnya.


Sumber Berita YAHOO ENTERTAINMENT


5 comments:

  1. org yang komen tu dia igt dia perfect sgt kot..huhu

    ReplyDelete
  2. adehh..
    tu lew org kita..
    biar la pe die nk wat jnji x kaco hidup kite..
    suka sgt kutuk bangsa sendirik..
    kdg2 x phm dgn segelintir sikap msyrkat kita..

    ReplyDelete
  3. Ish3.Bila pemikiran pnoh dgn negatif mcm tu la jadinye.Saya suke nora danish.Comei. :)

    ReplyDelete
  4. kesian nora..tak habis2 kene hentam ngn masyarakat..

    ReplyDelete
  5. berperangsaka baik lah sesama kita :)
    kan.,,

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78