HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Jul 2013

Menu Berbuka hari minggu..5 Ramadhan

5 Ramadhan.
Hari ini dari pagi cuacanya sungguh manja..mendung redup.
Alhamdulillah.
Walaupun baru hari ke 5, kadang2 blank nak fikir nak siapkan juadah apakan uols.
So tujuan entry ini nak share menu mana tau boleh tukar-tukar idea memasak.
 
Mari memasak for berbuka hari ini.
Anak3 punya menu upon request.. In the making :-
1: pandan chicken
2: ikan pari panggang
3: daging masak dinding
4: sup mee suah carrot & potato.
...
5: jus laici.

Alhamdulillah. Tak perlu ke bazaar Ramadhan hari ini.

Bagi saya tunggu Mr. Darling balik lah nampaknya kalau nak berbuka di luar pun..

Apa menu uols hari ini?
Ada yang dating?Ada yang berbuka di luar?
 
Selamat berbuka uols )

 

Perap ayam dulu before balut for pandan chicken.
 
Ikan pari ready nak perap untuk di panggang
 
 
Antara bahan-bahan untuk daging masak dinding ala-ala Utara


4 comments:

  1. selamat berbuka puasa, Fuza.
    sy beli kat bazar je :)

    ReplyDelete
  2. Selamat berbuka utk hri ni..sat je dh puasa ke 6

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78