HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Jul 2013

Promosi Tesco PERCUMA PETROL July 2013

Assalam semua
Ni nak share dengan uols yang sering ke TESCO untuk membeli belah barang dapur.
Seperti biasa, setiap bulan saya akan ke TECSO untuk membeli barangan dapur.
Senang membeli disini sebab serba serbi ada disini.
Kenapa TESCO? Saya gemar membeli disini kerana setiap nilai wang yang kita belanja akan mendapat pulangan point yang akan di tukar nilai ke RM. Pelbagai Voucher juga kerap di beri khasnya buat TESCO CLUBCARD MEMBER.

Cewah..bercerita macam korang semua tak tau erk.
hehehe
  
 
TESCO CLUBCARD
 
Selepas selesai membeli, maka beraturlah di kaunter juruwang.
Hah ternampak saya promosi seperti di atas.
 
Dengan setiap pembelian RM150 keatas dalam satu resit, uols akan dapat kad MESRA PETRONAS.
 
Apa yang lebih menariknya, kad MESRA PETRONAS yang anda dapat tu bernilai RM10.
Hah, RM10 tu boleh lah anda redeem di kedai MESRA mana-mana PETRONAS.
Nak beli jajan ke or nak isi minyak pun boleh dengan nilai RM10.
 
Macam tak percaya erk??
 
 
Tempoh promosi dari 22-28 July 2013.
Masih ada sehari uols..
Cepat cepat cepat!!!
 
 
Kad Mesra PETRONAS
 
 
Itu kad saya dengan welcome card dari PETRONAS.
Alhamdulillah, siapa nak bagi isi minyak FREE RM10 kan?
 


6 comments:

  1. Replies
    1. siapa nak bagi kan...rezki hehe

      Delete
  2. Wah! Macam2 promosi masa nak dekat raya ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janji kena bijak berbelanja....jangan membazir :)

      Delete
  3. wahh untng la..dpt free mnyk 10..btol33! spe nk bg kan...heee =D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78