HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Jul 2013

Sudah 4 tahun tidak berganti cermin mata

Frame KOALI Nature Edition by FOCUS POINT

 
 Assalamualaikum semua.
Kali ni nak cerita pasal Cermin Mata.
Semua orang tahu kot erk..
(Kalau tak tahu..nanti next next next entry saya cerita erk..hehehe)
 
Ok..nak kongsi cerita ni.
Saya ni kerap lah migraine.
Nak kata silap makan, rasanya benda-benda yang kearah angin-berangin memang saya elakkan.
Contohnya ubi kayu, kacang, kobis, tembikai dan ada ler dua tiga lagi.
Tetapi kekerapan sakit kepala tu semakin menjadi-jadi.
So kebarangkalian seterusya ialah Power Cermin Mata yang tak sepadan.

Bila difikir-fikir...memang dah hampir 4 tahun saya tak tukar spec ni.
Kira bagus jugak la erk..power spec under control.
Ada saya buat bacaan di Internet, sekiranya umur kita makin meningkat ada kemungkinan power spec akan menurun. Hmm saya idok le berumur sangat kot..hehehe (Ayat cover line)
 







Koali Bird Leg Design
Berposing dengan Frame Koali Bird Leg design


Saje nak share...frame yang kat atas tu antara yang saya nak finalised
Harganya agak mahal. So saya tanya..apa yang menyebabkannya mahal sangat.
Menurut penjual tersebut, frame ni dibuat bertemakan Alam . Customade product.
Fuhh..first time dengar frame pun ada design.

Pada mulanya saya agak blurr..apa yang alamnya.
Kalau anda perhatikan...tangkai cermin mata kat atas tu mirip kaki burung. Kan?
So frame Koali Nature Bird design namanya.
Ada macam2 lagi design, tetapi yang menjadi pilihan hati saya ialah Koali Nature Bamboo design.


 
 
 
Frame Koali Bamboo Design

Dekat sejam juga lah saya mencuba perbagai jenis frame.
Jenuh juga nak cari yang padan dengan bentuk muka, dengan size muka..dan juga dengan size poket yang nak membayarnya haahaha..
Eh penting jugak uols.
Nak jugak la bergaya kan..hehehe

Tanpa fikir banyak..terus je confirmkan yang Frame Koali Bamboo Design.
Hah..lagi 2 weeks siap uols.
Bergaya sakan la I ouls nanti hehehe

 
 
 
Frame Koali Bamboo Design
 
Berposing dengan Frame Koali Bamboo design
 
 
p/s : Ada Nampak macam budak2 sekolah tak? Ke macam Cikgu Bedah? hahahaha 


2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78