HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Jul 2013

TQ Nuffnang. Duit Raya tahun 2013

 
Salam Ramadhan semua
Semoga puasa dan amal ibadat kita mendapat keredhaanNYA..Amin
 
 
Alhamdulillah..
Cek dari Nuffnang datang lagi.
Rezki Ramadhan tahun ini. Awal lagi dah dapat angpow :)
Lepaslah duit nak soping raya ni.
 
Tq to Nuffnang kerana semuanya bukan omong kosong, tapi ini betul-betul.
Kehadiran cek cash out ke dua ini membakar semangat saya untuk berkarya lagi.
Umpama kita menulis dapat ganjaran, yang penting halal atas usaha kita sendiri.
Alhamdulillah.
 
 
 
 
 
p/s : Rajin-rajin lah visit SULAMAN LACE HEAVEN

8 comments:

  1. Alhamdulillah..rezeki nak raya nih, bole shopping lebih hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..tgh buat senarai ni..hehehe. yang penting tak membazir

      Delete
  2. alhamdulillah. rezeki sis fuza di bulan ramadhan ni :)
    selamat berpuasa sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezki Ramadhan...
      Semoga kita sihat2 selalu untuk menempuh Ramadhan kali ini :)

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah..
      Rezki nak soping raya ni :)

      Delete
  4. tahniah.. murah rezeki.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78