HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Jul 2013

Yeaaaaa Dapat Kad Raya..

Kad Ucapan Hari Raya 2013
 
Salam 2nd Ramadhan teman-teman taulan sekalian.
Alhamdulillah...masih lagi sihat untuk meneruskan puasa hari ini.
 
 
Nak kongsi cerita ni.
Hah..setelah sekian lamanya tak dapat kad raya, hari ni dapat kad Hari Raya Pertama.
Wah sengih la jugak kan. Bukan pasal apa...dah tua-tua ni dapat juga kad erk.
Oh ya..kad ni bukan dari boperen ke..geperen ke..and bukan dari Mr. Darling saya.
 
Kad Ucapan Selamat Hari Raya ni dikirimkan oleh FOCUS POINT.
Mungkin kerana saya ni regular customer dengan Focus Point.
Sejak menggunakan cermin mata, saya memang selalunya menempah di sini.
Selain itu kanta lekap juga saya sering tempah di sini.
Senang tempah dekat satu tempat supaya segala rekod pemeriksaan berkala ada aje di dalam system.
Ada juga beberapa voucher yang dititipkan.
Wah..bergaya sakan lah hari raya nanti...
 
 
Terima Kasih Focus Point
 
 
 
p/s: Hari Raya ni nak pakai contact lens kaler belang-belang...boleh?

4 comments:

  1. wah..awalnya dapt kad raya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tu la pasalnya..
      btw..ni internet problem..xleh nak view blog org lain.. nape erk
      Mencari pakar IT jap

      Delete
  2. dah bertaun tak dpat kad raye T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah..zaman dapat kad raya ni ..meriah masa sekolah2 dulu. Sekarang semua guna media Elektronik aje

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78