HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Aug 2013

1st time berbuka puasa di luar

 
Salam Menjelang Syawal
 
Ni cerita berbuka puasa semalam, Isnin 5/8/2013
Acara berbuka puasa di luar ni 1st time buat saya sepanjang Ramadhan 2013 ni.
Maklumlah, sebelum ni Mr. Darling di perantauan, so bila dia dah di sini.
Kami berbuka puasa dengan ayahmertua ku..hehehe
Tapi sowi gambo ayah mertuanya tak ada sebab depa sampai dah lewat, so waktu makan ada lah sangat emas..hehe
 
 
Lokasi berbuka puasa kami ialah di Kayu Nasi Kandar di Dataran Prima, Petaling Jaya
 
Menu semestinya kari mabeles
 
 
 
Pilihan yang ada..meh singgah tengok meh cedok
 
 
Kuah campur
 
 
 
Anakanda dengan makcik2nya
 
 
 

Posing jangan tak posing..



p/s: Safe journey to uols yang nak gerak balik kampong today :)

2 comments:

  1. yummylicious, dah lama juga tak singgah situ...

    ReplyDelete
  2. nyum nyum..selamat hari raye! :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78