HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 Aug 2013

Frozen Layer Roll Cake Benji Roll in Aroma Magazine 2013

 

Salam sejahtera buat teman-teman blog sekalian.
Masih ingat dengan entry saya tentang kek yang di sangkakan bunga api tuh?
Hah..mungkin ada yang belum tau.. meh sini nak cerita.

 
Frozen Layer Roll Cake - Benji

 
Mungkin masih ramai yang belum mengenali kek colorful ni.
Kepada yang nak tahu lagi, boleh lah visit FB Page Myziff Bakers.
Macam2  ada uols. 

Tak kenal makanya tak cinta.
Tak sangka betapa glamernya Kek Frozen ni sebenarnya.
Dapatkan koleksi majalah Aroma anda bulan September 2013 ni nanti ye.
Kenapa nak kena ada majalah tuh?

Hah..
Cuba tengok cover page tu..kenal tak kek layer tu?
Cer tengok betul-betul. Itu adalah antara range kek yang ada di Myziff Bakers.

Myziff Bakers in AROMA Magazine September 2013
 
Resepi Frozen Layer Roll Cake - Benji
Yang paling menariknya, dengan pembelian majalah AROMA tersebut, anda akan dapat resepi Benji roll.
Hah, jom lah kita cuba. 
Sekali cuba, dah rasa tu,,,sedap. Pasti nak repeat lagi. 
 
Kalau rasa tak de masa nak baking...order aje uols : ) 
 

Bagi yang berminat nak order tu..boleh jugak roger

Kak Gie : 012-375 9996
http://www.myziffbakers.com.my/
 

 
 

4 comments:

  1. Replies
    1. Sedap..macam makan kek aiskrim :)

      Delete
  2. Da lame saya mencari Kek nie.. Tiba2 terasa lapar pulak..

    ReplyDelete
  3. Da lame saya mencari Kek nie.. Tiba2 terasa lapar pulak..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78