HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Aug 2013

Kuih Raya Tunjuk-tunjuk1



Countdown to Syawal.
 
Alhamdulillah..hari ini sudah masuk 24th Ramadhan.
Semoga kita semua sihat untuk menjalani ibadah puasa ini dengan bersungguh-sungguh walaupun sudah hamper ke penghujungnya.
 
Bercakap pasal Syawal, kuih raya sangat sinonim dengan lebaran.
Pelbagai jenis kuih raya kini ada di pasaran.
Ada yang di terap dan di bakar sendiri, ada juga yang KUIH TUNJUK-TUNJUK.
 
 
Selalunya kita akan beli kuih yang kita dah biasa beli kerana sudah tahu sedap tak sedapya.
Seperti biasa, saya akan membeli kuih dari Maya Cookies.
Mula-mula kenal dengan Maya Cookies ni from my younger sister, Rahimah.
Sejak dah mula rasa, huh..memang sedap dan mesti dapatkannya setiap tahun
 
 
 
Apa yang menariknya, kini Maya Cookies telah pun pelbagaikan packagingnya.
Cantikkan. Boleh dibuat sebagai buah tangan hari raya buat orang-orang tersayang.
 
 
 
 
Yang ini packaging besar skit.
Tersusun cantik cookies tu. Sekali tengok pasti nak order
 
 
 

Saya dengan koleksi Maya Coookies.

 
 
Kepada yang berminat, boleh lah visit Page Maya Cookies di FACEBOOK
 
 
Maya Cookies

3 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78