HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Aug 2013

Kuih Raya Tunjuk-tunjuk2

 
 
mini pretzel cookies by Rabiatul Adawiah
 
 
Cerita kuih raya lagi.
Tahun ini memang agak banyak membeli kuih tunjuk-tunjuk coz agak sibuk dengan urusan adinda yang masuk masuk hospital. Nanti cerita pasal dia. Ni nak cerita pasal kuih raya,.hehehe.
 
Kali ni kuih yang di beri nama  Mini pretzel cookies.
Hah pilih yang mana pilihan hati.




mini pretzel cookies



 
Saya beli mini pretzel cookies ni sebab anak-anak suka. Nak kata keropok bukan..nak kata coklat bukan. Tapi memang ralik kalau makan benda alah ni.
Alhamdulillah, semalam lepas balik dari surau, cik DD dah menghantarkan order tersebut.
Kena sorok ni, sat g anak3 Nampak, harus tak sempat nak hiding for raya...



 ni bukan model jubah atau pun mini pretzel cookies yer..hehehe


 
Beli jangan tak beli!! Yang pasti..membeli tu jangan membazir ye.

Kepada yang berminat tu boleh lah contact

Didie 012 6406088
FB Rabiatul Adawiah



p/s: count down to SYAWAL
 


15 comments:

  1. ala macam tak sempat je nak order

    ReplyDelete
  2. kami pun order je...selamat hari raya

    isi tabung raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senang..jimat masa..sebab mmg xada masa..coz bz dengan macam2 hal
      Salam Aidilfitri :)

      Delete
  3. 1st time tgk biskut ni..
    nmpk pn cam sodap..
    boleh ler kasi testimoni plak pasni :)
    hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kuih modern ni..
      Ala2 maruku celup cekelat :)

      Delete
  4. kuih raya xbeli byk sgt.. sbb xberapa makan.. banyakkan kerepek2 je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul... yang mini pretzel ni pun ala2 kerepek ekceli..
      kiranya kerepek versi omputih..ada cicah cekelat..hehehe
      Selamat Hari Raya

      Delete
  5. Wishing you and your family Selamat Hari Raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Thomas
      Happy Holiday to u too

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah..
      memang sedap.
      dah sorok bekas kuih tu...takut tak sempat raya
      Anak3 suka

      Delete
  7. salam..
    pretzls! ramai kate sdp..yaya xtry lg ni... mmg nmpk sedap tuuu @,@

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap Yaya.. celup plak dengan coklat..wow..yummy

      Delete
  8. Salam akk..mcm sdp je tp xprnh dgr cmtu..akk bg resepi biskut tu pd sy blh x? Sy nk try bt ni utk raye thn ni nnt.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78