HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 Aug 2013

Sambutan Di ambang Merdeka di sekolah Anakanda


Salam 31 Ogos 2013
Salam Kemerdekaan Malaysia untuk ke 56 tahun.
 
 
Ini cerita semalam sebenarnya.
Most of the school semalam telah mengadakan sambutan Aidilfitri serta sambutan diambang Merdeka yang ke 56 tahun.
Makanya, setiap murid akan terlibat dengan potluck.
 
Jenuh juga ler saya fikir nak sediakan juadah apa untuk Aiman dan Alif bawa ke sekolah.


Akhirnya....tadaaaaaa

Tu dia..
Tetiba dapat mood rajin, saya cek segala bahan mencukupi, makanya Mini cuppies Chocolate Moist Cake ganjaran for them.
 
Untuk mencantikkan lagi cuppies ini, saya hiaskan dengan coklat M&M.
Menariklah sikit apabila kanak-kanak melihatnya.
By the way..warna-warni tu juga bersempena jalur gemilang kata Alif.

Alhamdulillah, setelah pulang dari sekolah semalam, menurut anak2, kek tersebut mendapat sambutan, dan ada juga yang tak merasa dan request agar buat lagi.
Hah??? Buat lagi...adoiyai. Agak renyah dan costly actually kek ni.

Ada juga cikgu-cikgu sekolah yang meminta saya buka sebagai jualan.
Alamak...macam takut je dengan kepercayaan orang ramai
Apa pun, terima kasih kepada yang berminat tuh.



p/s: Sila pm ye pada yang nak order (hahaha, sempat lagi nak business kek??)
 
 
 
Fresh dari pengukus...wanginya.. Gebu!!


Chocolate Moist Cuppies telah siap dihias dengan coklat M&M


Siap susun didalam kotak



Ada gaya tak untuk buat business?


 
 
 
 
Di kesempatan ini, sebagai rakyat Malaysia yang cintakan tanahair, mari kita laungkan...
 
Merdeka!!!
 
Merdeka!!!
 
Merdeka!!!





Nak Resipi... KLIK SINI

2 comments:

  1. selamat hari merdeka..sdapnye kek tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemana cuti hari ni... Sedap pada gambar kot erk...hehehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78