HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Aug 2013

Senyum Kambing

Sumber OhMedia
 
 
Tersenyum apabila terkenangkan permainan manual seperti di atas.
Siapa pernah main?
Terasa diri ku tersangat lah dah tua..
haahaha

14 comments:

  1. wah..saya suka jgk main bnda nie..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..kalau jawapan sama dengan kawan..markah yang kita dapat tu half..hehehe

      Delete
  2. itu hari dah takda keje sangat dok main benda alah ni dengan roomate haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mainan ni ekceli bagus...uji pengetahuan am..hahaha

      Delete
  3. salam..hehe..dulu mmg suke main ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mainan ni..sambil dalam kelas sejarah ke.. boleh main dalam senyap..hahaha (oppss kantoi)

      Delete
  4. suka je main masa sek men..best sangat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. otw balik kampong..boleh kot main kan..xd lah boring masa jam..hehehe

      Delete
  5. saya dulu2 pun suka main benda ni...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni permainan yang paling murah :)
      koyak tengah2 buku latihan,.hehehe

      Delete
  6. masa sekolah dulu pernah gak main ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nostalgia sungguh kan..ramai juga kawan2 kat sini yang main game ni..simple tp kena perah otak tuh

      Delete
  7. dulu zaman sekolah rendah mmg pemes mainan neyh :P siap bergaduh lg klw ada kwn men tipu , tiru jwpan kite :) ahahahha! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..betul tu
      lagi satu..bila tak dapat jawapan..tiba2 je akan ada nama buah-buahan baru...cth..Ribena..hahaha, mana kira!!

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78