HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Sep 2013

Apabila anak dara mengemas rumah

 
Assalam semua.
Selasa nan BUSY.
Balik dari Bandung ni banyak pesanan nak di post..nak di delivery.
So rumah lebih kurang tongkang pecah.
 
Ini cerita semalam.
Orang kata untung ada anak dara dalam keluarga.
Alhamdulillah...walaupun ada Aina je sorang anak dara wat masa ni, baru 5 tahun pun umurnya..tetapi rjin dia tu boleh lah diharapkan.
 
Tapi yang tak tahan tu pot pet dia tu
(tu tiru sapa erk? mak dia elok ja..hahaha)
 
"Apa ni sepah-sepah..penat orang nak kemas...Sapah (sampah) sana sini. Rimas"
Kata Aina sambil menyapu mengemas rumah..
 
Hahahaha..
Anak oh Anak
 
 
 
Aina rajin mengemas rumah
 
 
p/s : Kain baju menimbun tak lipat...bila nak ada mesin lipat baju ni??
 


12 comments:

  1. Replies
    1. hehehe.. bila mood dia mai...elok je tolong,,

      Delete
  2. Nanti tolong tok ummi plak ye aina

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. upah syling je..dia nak tabung dia berat..hehehe

      Delete
  4. rajin la aina
    dah besar dia
    cantik n sweet!

    ReplyDelete
  5. bagusnya ada anak rajin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..harap2 sampai beso ler..

      Delete
  6. Hahaha... rajinnya Aina... soklan yang sama gak yang sering bermain2 di otak akak ni... bilanya nak ada mesin lipat kain... hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure ramai mencari mesin lipat kain baju kan..hehehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78