HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 Sep 2013

Apabila Malang Tidak Berbau

 
 Salam sejahtera semua.
Kali ni..biar gambar berbicara.
Nak cerita pun..dah macam drama bersiri.
Panjang lebar.
 
So uols layan gambar dulu.
Cerita ringkasnya kat bawah ye.
 
 
Aiman cedera




Rawatan di Klinik Johari & Anita Kelana Jaya



Pendarahan non-stop



Rawatan lanjut di KJMC



Medical Officer on duty, Dr Ashraff




Zoom in luka yang agak dalam





Teknik Gam digunakan. 2 jahit lah kiranya ni.




Sementara menunggu gam kering




Plaster




Aiman dah cool down. Peace

 
Ringkasan
 
*Kecederaan di sekolah agama pada Jumaat 6/9/2013

*Berlaga kepala dengan kawan kelas, seorang nak masuk kelas, seorang lagi nak keluar kelas.

*Cedera non-stop bleeding, cikgu panic, telefon saya.

*Semasa sampai di sekolah, Aiman dah menangis, takut tak mau kena jahit.

*Luka agak dalam.

*Teknik gam digunakan.

*Moga Aiman cepat sembuh

*Pagi ni 9/9/2013 Aiman perlu ke KJMC lagi untuk follow up.



p/s : Dah nak jadi...qada & qadar. DugaanNYA











 
 


14 comments:

  1. alahai siannya...semoga cepat sembuh..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Sura... mcm2 hal bdk2 ni

      Delete
  2. Ya Allah..kesiannya aiman..moga cepat sembuh..aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq CiK Nor... sementara nak beso, mcm ni lah kerenahnya

      Delete
  3. semoga aiman cepat sembuh, Alhamdulillah nasib baik tak terkena mata, aunty yang tengok ni pun seriau jadinya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang gayat tgk.. seriau jugak. Control berani je maknya

      Delete
  4. semoga cepat sembuh yer... luka dia dalam betul..terhantuk ngan kepala kawan boleh luka camni eh.. kesian aiman..cepat sembuh yer dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah... dalam beringat tu.. Dah nak kena
      Tq Mama Ila

      Delete
  5. kesian kat aiman: semoga cepat2 sembuh amin..

    ReplyDelete
  6. aduh..sakitnyaaa..
    dalam sungguh luka kat kepala aiman...
    moga aiman cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah..xsangka luka jadi teruk macam ni

      Delete
  7. alahai kesiannye...
    semoga aiman cepat sembuh.. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..xpe..abg kuat!!

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78