HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Sep 2013

Facial Treatment

 
Salam petang Jumaat uols.
Weken is around the corner..yeaaa
 
Hari ini saya ambil peluang santai-santaikan diri.
Facial Treatment pulak.
 
Petang ni nak ke Bandung jumpa Mr. Darling..makanya..lelawa la skit erk.
(hahaha..ayat gatai erk)
Hahaha..dah kertu tu tetap kertu...xd maknanya boleh tukar.
Cuma tujuan saya p Facial Treatment ni untuk relax..hilangkan stress..rehatkan minda.
 
 
Facial Treatment
 
Seronok tau bila p spa muka ni. Rilex sangat.
Harga? Eh yang saya buat ni murah aje.
Tak de diamond diamond nya.
Nak merasa lah katakan ye.
 
 
COLLAGEN MASK
 
Hasil selepas Facial Treatment ni..memang terasa lah muka ni bersih dan tegang.
Lagi pun kulit muka saya ni tak de lah masalah sangat.
 
Xdan aihh nak cara ke muka kat rumah.. Sibuk memanjang.Makanya sekali sekala p lah ke saloon.
 
Ok..lepas ni siap ke Airport....
Selamat Bercuti to me :) 
 
p/s: Treatment tradisional yang saya amalkan... Lumurkan tomato yang dah diramas ke muka. InshaAllah..muka akan rasa licin and fresh. Cuba tau :)
 


4 comments:

  1. selamat bercuti dan bergedik ek..hahahaha

    ReplyDelete
  2. huhu. teringin gak nak g spa muka ni :D

    ReplyDelete
  3. alamak...ila dah lama xgi facial2 bagai nie..hehehehe...facial kat rumah jer... anyway..boleh try nie..hancurkan tomato yer...nanti nak try lah =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78