HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Sep 2013

Frozen Layer Roll Cake (Re-Promote)




Macam-macam pilihan ada uols,..pilih ikut kesukaan uols
 

Frozen Layer Roll Cake

(Re-post)
 
Salam Malam 7 Likur semua..
Dah gantung langsir baru? Dah ganti cover kusyen baru?
Hah..ada jugak yang tengah bakar kuih lagi kot.

Sebelum berbuka tadi, my husband pulang dari office dan bawak lah something yang berbalut.
Saya tanya lah apa bendanya tuh? Katanya bunga api..Saya tak berapa pasti kerana benda tu berbungkus.
Maka dengan segera saya pun bukalah benda yang berbalut rapi tuh.

 
Hmm. berdebar jugak..yelah, mana lah tau benda tu meletop ke..entah..tengah berteka teki sambil buka balutan tuh. Mana nak tau mercun seludup ker...

Laaaa...bila saya bukak..rupa2nya.......

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^
Frozen Layer Roll Cake. 
@ mouthfull of yummies

Haru..Cara balut tu memang tak rupa kek. Dah macam lemang pun ada..

Ok bagi yang berminat leh lah tgk website as below
www.myziffbakers.com.my
myziffbakers@gmail.com
or
0126152707 / 013-2114953


Sedap



Dah di potong,cantik






Kena letak dalam peti sejuk k.
Terdapat perasa Benji,Blueberry, Prune, Strawberry, Pineapple, Apricot dan Chocolate

Bagi yang berminat nak order tu..boleh jugak roger


Kak Gie : 012-375 9996
http://www.myziffbakers.com.my/


p/s: Originally saya post in year 2012. tapi ramai pulak yang request nak tahu pasal cake ini.

8 comments:

  1. menariknya....

    singgah sini,,, =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap kek ni...RM18 je sebesar tuh

      Delete
  2. tq sbb bagi kek ni semalam..hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh tgok pon sedap..mura x?lau mura bru beli..huuu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga berbaloi-baloi..
      contact Kak Gie k..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78