HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Sep 2013

Happy Birthday Abah...

 
12 September 2013
Hari ni genap 68 tahun umur ayahanda ku.. Musa Bin Haji Mohamad
Alhamdulillah, semoga abah sentiasa sihat, murah rezki dan masih menjaga dan terus menasihati kami.
 
Saya dan adik2 berpakat untuk mengadakan jamuan kecilan. Jamuan diadakan awal iaitu pada hari Ahad lepas, 8/9/2013
Kebetulan juga  nak sambut hari lahir anak sedara saya, Zahran Imani Mohd Nazri.
Hari lahirnya pada 28/8/2013. Dah 5 tahun, sebaya dengan Aina, anak perempuan saya.
 
 
 
Mango Yogurt Cake
 
 
Saya di tugaskan menghias ala kadar for the party.
Jadi model belon and kedai kek.. Ada gaya tak?? hehe
 
 
 
Kami masak ala kadar je. Ada kuehtiaw goreng, ada spagheti by adik bongsu saya.
Ada pudding, dan jajan for the kids
 


Acara nyanyi lagu Birthday dan potong kek..riuh
 
 
Zahran Imani Mohd Nazri, birthday boy
 

Saya dan adik-adik perempuan saya, Rahimah Musa dan Musfa Aini Musa
 
 

Keluarga Musa Bin Haji Mohamad
 
Selain dapat buat acara makan-makan, acara berkumpul sekali sekala ni dapat mengeratkan silaturahim kita sekeluarga.
Semoga majlis ini diberkatiNYA.
Sayangilah kedua ibubapa kita selagi hayat mereka di kandung badan...
InshaAllah
 


2 comments:

  1. meriahnya kak..selamat hari lahir buat abah akak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Tq Cik Nor :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78