HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Sep 2013

Idea untuk cover tali bra

 
Assalam uols.
Kali ni nak share dengan ladies.
Tajuk macam seksi tapi tak de lah seksa sangat ye.
Masih sesuai untuk dikongsi dengan umum dan khalayak ramai hehe.
 
Yang lelaki pun boleh juga bagi idea ni kepada adik, sepupu, kakak, tuning, isteri girlfriend dan yang sewaktu dengannya yer.
 
Pernahkan uols yang ladies alami perkara seperti gambar kat bawah ni?
Yelah, kadang-kadang baju yang kita berkenan tu cutting lehernya luas.
Kalau pakai tudung memanglah boleh cover.
Tapi bila buka tudung semasa bersama muhrim yang halal, kadang2 segan juga kan apabila tali bra tetiba ternampak dan kita pulak tak perasan.
 
Apa kata kita buat tambahan butang macam ni?
 
InshaAllah..kita tak segan, orang yang ternampak or sesaja ternampak tu tak de lah segan juga melihatnya. (Ke ada yang suka nak tengok? hahaha soalan tak boleh blah)
 
Sekadar kongsi idea. Lagipun kosnya murah aje.
 
 
 
 
Butang keselamatan untuk cover tali bra semasa memakai T-shirt or blous


2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78