HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Sep 2013

Isu Bekalan air Selangor Ogos 2013

 
Lagi cerita isu AIR
Hari ni masuk hari ke-2 kami menghadapi masalah gangguan air.
Kena bertindak ni, cari stok air back up bekalan air yang sedia ada ni.
Katanya lori Syabas akan hantar rescue, tapi masih tak nampak bayang pun.
 
 
 
Cargas terus mencari stok di Giant Hypermarket, TESCO, 7-eleven, segala macam kedai berdekatan, semuanya tiada bekalan air.
waaaaaaaaaaaaa....waaaa....nangis tak berlagu la we ouls.
 
 
Terus call adik bongsu yang tinggal di Seri Kembangan.
Katanya bekalan air di rumahnya masih laju tekanannya.
Vroooommmmm...terus ke rumahnya..
Dapatlah back up stok air untuk malam ni.
 
Baru je plan nak ke Kota Damansara, dukacitanya kata adik saya tekanan air di rumahnya juga dah mulai perlahan.
 
 
Semoga SYABAS segera menangani masalah ini.
Kepada anda semua, sila lah berjimat cermat dengan penggunaan AIR anda ye.
 
 
 
 
PENGUMUMAN shortage bekalan air mineral


Isu Air Selangor - Rak jualan air mineral di Giant Hypermarket Kelana Jaya  pada 31/1/2013


Isu Air Selangor - Rak jualan air mineral di Tesco Kelana Jaya pada 31/1/2013


Isu Air Selangor  - Alhamdulillah...dapat juga tadah air untuk kegunaan malam ini
 
 
 
 
 
 


2 comments:

  1. begitu sukarnya bila tak ada air kan sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat sangat susah jadinya. dugaan

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78