HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Sep 2013

Kain Sulam Indonesia Ready Stock as at Sept 2013

 
 
Assalamualaikum teman2 blogger sekalian.
 
Ada yang masih mencari kain ela untuk pelbagai majlis?
 
Tailor sudah pasti tidak mahu ambil tempahan lagi..tetapi mungkin boleh dapatkan design untuk Hari Raya Korban.
Boleh juga di buat koleksi baju untuk diri sendiri or buat hadiah kepada orang2 tersayang.
Buat hadiah pun boleh :)
 
Tak semestinya beli kain untuk Hari Raya sahaja bukan??
 
Ok..di bawah ni ada beberapa lagi last call kain sulam Indonesia.
Sekiranya ada yang berminat..boleh lah :-
 
WhatsApp 019-2784580
 (whatsApp sahaja yer, panggilan tidak dilayan)
 
ATAU
 
 
 
Status : Sold to Azrine
 

 
 
Status :Sold to Zati
 



Sulam Kerawang Benang Kodok Hijau Lumut : Sold to Asmah

 


Status : Available 1pc



Sulam Kerawang Kuning : Available 1pc

Sulam Melati Hijau Epal : Sold To Intan

  
Stok terhad. 1pc for each design.
Jom dapatkan sekarang.
Siapa cepat dia dapat.

8 comments:

  1. cntik tp xsempat nk buat kain da ni..huhu
    utk bju sesaja bole la kot kan.. ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh siap2 untuk raya Haji :) & baju sesaja hehehe

      Delete
  2. salam..
    cntik cik fuza..berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat ke..email Fuza fuzamusa@yahoo.com

      Delete
    2. msti hrge pon cntik...hehe

      Delete
    3. eh,..harga mampu milik :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78