HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Sep 2013

Koleksi Shawl Aisar Yaya MagicShawl

(Re-post entry)


 Assalam Uols..
Count down to Aidilfitri..
Tak esok..lusa kita akan sambut Aidilfitri.
Bagaimana dengan ibadah puasa anda semua?
Semoga amal ibadah sedekah jariah kita diterimaNYA.. Amin


Alhamdulillah, pasti segala persiapan telah dilaksanakan seawal mungkin.
 
Baju raya, kuih raya, tukar duit raya, zakat dah bayar, kasut raya dan segalanya berkaitan dengan raya telah pun disiapkan.

Kali ni nak cerita tentang shawl raya.
 
Siapa pernah dengar YAYA MAGICSHAWL ?
Siapa yang tak pernah dengar sila lah ke Facebook Yaya Magicshawl

Aisar Shawl
 
COLOR:GREY MATERIAL: CHIFFON JOJET
 PRICE: RM30 + FREE GIFT
 
 
 
 Ok saja nak tolong promote. Kita kawan2 tak mau lawan...hehehe
Saya dah dapatkan beberapa helai shawl dari Yaya Magicshawl.
Tapi koleksi Aisar ni menarik coz lain dari yang lain.
Semuanya atas hasil tangan Yaya. Gigih Puan Yaya kita ni...
Ada bakat menjahit, itulah kelebihan dia.
Material shawl dari koleksi Yaya selesa, pakai pun terletak, harga berpatutan. Siap ada gift lagi uols.
 
 
Aisar Black
 
 

Aisar Brown


Aisar Black Grey


Aisar Baby Blue Grey

Kepada yang berminat dengan perbagai jenis shawl hasil tangan YAYA, sila lah ke
facebook YAYA MagisShawl


Ini lah dia owner Yaya Magicshawl.


p/s: Dah iron baju raya?


4 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78