HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Sep 2013

Mesin Lipat Baju??

Teknologi
 
 
Salam Sejahtera semua visitor..sahabat handai taulan.
Macam wat ucapan nak menang amik award erk..hehehe
 
Kali ni nak tanya, siapa agaknya sangat2 memerlukan mesin2 seperti di atas?
 
Terutamanya Mesin Lipat Baju.
 
Hahaha..saya pasti, kalau betullah ada mesin seumpama itu, sure sentiasa mendapat sambutan dan akan OUT OF STOCK!!
 
Maklumlah..saya juga kadang2 nak kena ada mood rajin tahap megatron untuk memulakan aktiviti riadah melipat kain baju.
 
Agaknya, kalau betullah ada mesin macam ni, berapa agaknya harganya?
Apa kata uols? hehe
 
 
 
p/s : Mood countdown to 20/9/2013 :)


13 comments:

  1. betul tu..kalau ada..semua mak2 mesti nak beli.tak der lg la baju yg tak berlipat bergunung ganang..hehehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..lipat baju is the paling malas job kan

      Delete
  2. nak jgk klu ada kak fuza..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti order lah kalau ada..hehehe

      Delete
  3. try search dkt jepun akak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul jugak erk.. jom google :)

      Delete
  4. Replies
    1. memang memudahkan kerja kalau betul ada mesin ni,,,

      Delete
  5. sally lebih mencari yg iron baju dr yg lipat baju :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..Iron baju siap letak hanger erk..terbaik

      Delete
  6. Basuh,kering,lipat dan susun dlm almari,
    senangnya hidup ni.

    ReplyDelete
  7. ada ja mesin lipat baju , kalau nak bagitau ja , whatsapp no nie 0174540326 kalau nak tengok .. ciptaan budak poli , 7 saat bagi sehelai baju untuk dilipatkan ..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78