HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Sep 2013

Nom Nom Survey

Assalam semua.
Menjelang weken, sesaja check akaun Nuffnang.
Uols perasan tak..ada NomNom Media Survey kat side bar Nuffnang akaun anda?
 
 
 
 
Uols dah update x?
Saya cuba, tapi asik kuar msg xcomplete.
Tak tau lah tang mana yang tak complete tuh.
Rasanya banyak dah saya isi.
 
Ni adik bradik encik NUFFNANG erk?
 
Siapa tahu?Boleh komen? Boleh terangkan?



Katanya

"This study is brought to you by Nom Nom Media, the exclusive digital media reseller of Nuffnang & ChurpChurp, in collaboration with GroupM."




p/s : 1st 1000 peserta yang jawab survey akan dapat RM1 u..

10 comments:

  1. dah buat dah survey ni tadi. Rasanya hanya survey semata-mata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ic.. tp halfway..survey saya hang. So incomplete :(

      Delete
  2. cuba buat lagi..mun dah buat tadi..semua soalan tu wajib jawab kalau x die xnak hantar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes..baru sukses. Banyak bebeno soalannya

      Delete
  3. Aisey..
    Xtaw plak shark..
    Bsok br leh jawab kalu cmtu.
    Cik nuff majuk plak x jawab nnti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah..apart of Nuffnang punya join venture gak ni kot

      Delete
  4. Xthu la xpasan..survey ek?good luck!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada kat side bar ..kena log in Nuffnang u

      Delete
  5. oooo..yg ni yumida belum baca lg kat nuff
    kat umah line tenet slow sgt
    nak buka..lamanya loading
    mcm bez je kan bende ni..nak terjah jgk la

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..survey panjang u.. dah isi dah

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78