HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Sep 2013

Penutup Syawal 2013

 
Assalam semua.
Syawal udah sampai ke penghujungnya.
Alhamdulillah.
Semoga berjumpa lagi tahun hadapan, InshaAllah.
 
Bersempena dipenghujung Syawal ini, tetiba mendapat mood nak amik mood raya.
Boleh? hehehe
 
Ketupat daun palas frozen beli kat pasar tani ada
Nasi impit pun ada
Daging batang pinang yang beli fresh tadi pun ada
Ayam pun ada
Rempah ratus dan bahan2 rendang semuanya ada.
 
Yes..misi bakal direalisasikan.
Gambar di bawah menceritakan segalanya.
 
 
Ketupat Daun Palas dan Rendang Ayam






Nasi Impit dengan rendang kering
 
 
 
Pagi-pagi nan nyaman ni layan juadah raya ni pun sedapkan.
Jom jamu selera.
 
 
 
 
p/s : Ketupat daun palas pun dah ada yang frozen uols. Senang lah coz saya orang Selangor reti anyam ketupat daun nyok aje :)

6 comments:

  1. Kannn memang senang kalau beli yg frozen hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasal xreti nak anyam..hahaha

      Delete
  2. sedapnya..pagi2 dah buat orang kecur air liur ni...nakkk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..yeke..sowi lah if ter mengidam erk..hehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78