HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Sep 2013

"RISHI Kapoor" or "SHASHI Kapoor"

 
Assalam semua.
Hari ni bersempena hari lahir ayahanda yang ke 68tahun, saya nak cerita sat pasal jolokan "RISHI Kapoor" or "SHASHI Kapoor"
 
 
Pagi tadi saya selongkar album-album lama.
Terjumpa lah gambar ni.
Gambar lama ni..klasik & nostalgia gitu.

 
 Semua gambar ni di ambil semasa abah bertugas ni Jepun pada tahun 1974.
Masa tu baru kawin kata mak.

Cer tengok..ada gaya "RISHI Kapoor" or "SHASHI Kapoor" tak??
Sipi-sipi pun saya tak berapa nak pasan..cuma tang rambut ketak tu yang mahal..
  
 
Musa Bin Haji Mohamad
 
 
Abah posing di tepi pantai di Jepun
 
 
 
 

Rishi Kapoor


Hah..ni saya dah edit..hmm..Ada ler kot sesipi sipi..
Hahahaha..artis rupanya abah ku :)

Rishi Kapoor & Shashi Kapoor & Musa
SAMA tapi tak SERUPA 


 
p/s : Pasalkan Kapoor ni lah, mak nak jugak tengok cerita BOBBY.
Masa tu sarat mengandung saya katanya..

8 comments:

  1. yelah ada gaya2 rishi kapoor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... tak sangka pulak ada iras :)

      Delete
  2. memang ada iras wei..cayalah pakcik..hensemnya masa muda2 dulu..semoga panjang umur dan diberi kesihatan yg baik..(sedeynya..kita dah x de abah).

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq atas doa tu.

      Maaf ye Sura kot buat awak sedih...

      Delete
  3. memang look alikelah,gambar2 lama selalu ada ceritanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar2 lama lagi stylo posingnya :)

      Delete
  4. Replies
    1. anaknya yang tersipu sipu..hahaha perasan
      Tq Zuha

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78