HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Sep 2013

Saya budak baru nak belajar buat BANNER

SULAMAN LACE HEAVEN
 
Tadaaaa...
 
Akhirnya..setelah setahun dengan dunia blog, baru hari ini nak tepek banner.
Blink blink lip lap lip lap gitu.
 
Kepada yang sudi nak exchange Banner tu..sudi-sudi lah ye tinggalkan link banner mengancam uols.
Kita tukar suka sama suka.
Banner saya simple sesimple aje.
 
 
Kepada yang nak buat banner macam saya ni..
Visit  BANNER MAKER
 

 
 Actually, perlu ke tak perlu nak tepek Banner ni?
Apa pandangan uols?
Cuba komen sat...



 
p/s: Ok tak Banner saya ni? Komen skit untuk kebaikan membina.

12 comments:

  1. waaahh, berkilat-kilat! tambah gambar fuza pon okk. hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala...xmau lah letak gambor kita... xglamer

      Delete
  2. tunggu dah sampai tempoh matang,baru sy buat sume2 tu..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..berapa lama tuh tempoh matang

      Delete
  3. salam..

    ok la tu...ade jgk coraknye..hehe
    cik fuza mmg suka blink2 ni ea. ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. blink2 konon nak glamer..hehehe

      Delete
  4. mun xde banner pon..nanty nak try buat jugakla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHE..macam badge la erk. sempoi

      Delete
  5. tak pernah main dengan banner,blog saya pun dah cukup slow
    takut kalau letak banner bertambah lambat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ic..ada betulnya jugak
      wat about my blog? slow x?

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78