HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Sep 2013

Segmen Klik-Klik Weekend #3 by Sally Samsaiman

 
 
 
Jom bersegment :)
 
 
 
 
 
 
 
 
segmen bermula 11th September 2013 (12.00am)
sehingga
18th September 2013 (11.30pm)
 
pemilihan pemenang 100% by Uncle Random.  
6  PEMENANG DICARI ---> 6 BUTTON BADGE UTK DIMENANGI! 








8 comments:

  1. selamat bersegmen fuza
    kalau free, jemput LIKE post ni:

    LIKE SINI

    TQ :)

    ReplyDelete
  2. Hi..dari segmen yang sama..dah klik iklan blog awak

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html

    jemput singgah dan klik iklan kat blog saya juga ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK Ainim..vroom ke blog anda :)

      Delete
  3. ayu dtg dari segmen yang sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah..
      moga Berjaya juga ye :)

      Delete
  4. Hi! Sally baru berkesempatan nak blogwalking korang yang join segmen..hehehe…ampun! terima kasih sebab join ye kawan-kawan :D

    Pemenang pun sally dah umumkan…tapi baru 2 orang je yang respon…yang lain tak nak hadiah ke..?

    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/09/senarai-pemenang-segmen-klik-klik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. xd rezki Fuza kali ini...

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78