HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Sep 2013

Segmen Simple & Mudah

 
 
Lagi Segment
Kali ni saya join segment yang melambai-lambai ni.
Comel pulak tengok Pinky Cat ni memanggil-manggil swuh join.
 
 
 
 
 
 
 
SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog Yumida
3. Add to circle Google+ Yumida Huda (klo xde..xpe..boleh join)
4. Like fanpage Yumida
5. Klik:   
6. Klik iklan Nuffnang sekitar blog
7. Buat entri bertajuk: Segmen Simple & Mudah
Buat entri [ dapat 2 undian ]
Tak buat entry [ dapat 1 undian ]
8. Letak banner dan backlinkkan di entry ini
 
 
JOM JOIN RERAMAI
 


22 comments:

  1. Replies
    1. Tq Mia
      Join segment ni nak tambah kenalan :)

      Delete
  2. BW dr segmen same ^_^
    Jmput join segmen sy

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/09/segmen-1k.html

    ReplyDelete
  3. THANKS sudi join segmen Yumida :)
    Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama...
    gud luck :)

    ReplyDelete
  5. salam.. good luck!
    dari segmen yang sama..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/09/segmen-simple-mudah.html

    jemput join segmen ini
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/09/segmen-mingguan-tambah-earning-dan.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenal...selamat bersegmen ye...:D..#596

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen
    dari segmen yang sama
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-simple-mudah.html
    follow blog ni..#600
    jemputla follow blog zara nanti
    time kcih..=D

    ReplyDelete
  8. ayu dtg dari segmen yang sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-simple-mudah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi singgah...salam kenal :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78