HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Sep 2013

Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry

 
Assalam semua.
Dah lama Fuza tak bersegment.
 
Hari ni terbuka plak hati nak join segment Cik Yumida.
 
Dapat tau pasal blog Cik Yumida ni semasa blogwalking ke Blog Mialiana
 
Inilah manfaat ber BW, bukan sekadar shout jerit-jerit, tetapi banyak info dan ilmu yang berguna boleh diperolehi kalau kita pandai cari.
Sambil-sambil tu kita dapat tambah kenalan.
Mana tau boleh menang hadiah segment.
 
 
Blog Cik Yumida kita ni pun saya lihat banyak kongsi info yang berguna dapat di sebar-sebarkan.
 
 
Antara Entry yang padat dan sendat beliau :
 
  
Tajuk Segmen :
 Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry
 
Hadiah : 

HADIAH (2 pemenang akan dipilih):
Ankle Bracelet
Wallet
 
Nak tengok hadiah? KLIK HADIAH
 
Tamat:
7 September 2013
 
 
 
 
SYARAT PENYERTAAN LAIN
 
 
JOM JOIN RERAMAI
Good luck semua..
 
 
 
p/s: Selamat tambah kenalan semua :)


10 comments:

  1. dulu mula cam gini jugak..asik join segmen..tu salah satu cara nak promote blog jugak u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chekgu.. Menarik blog dia coz banyak sharing bout nak tackle Nuffnang..
      At d same time terpikat ngan bracelet tuh,kot menang erk.hehe

      Delete
  2. Salam, Nad dari segmen yang sama. singgah sini ^^ Jemput ke blog Nad di SINI :)

    ReplyDelete
  3. salam..ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena nak UPSR ni..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78