HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Sep 2013

Tudung Jelita Sara

 
Assalam semua.
Bagaimana minggu ini?
Hari ni dah Jumaat. Semoga segala urusan di permudahkan.
 
Bersempena hari Jumaat ni saya nk share pasal tudung.
Kali ni berkenaan tudung JELITA SARA secara online.
Nak ke butiknya nun si Melaka, so beli secara online dah jadi budaya masa kini.
 
Saya ni peminat tegar warna ungu.
Makanya, apabila terpandang tudung ni, terus beli.
 
Koleksi JELITA SARA yang ini dinamakan SARA AMYLIA.
Saya memilih size M sebab bagi saya walau macamana nak bergaya, keperluan bertudung yang menurut secara tuntutan ISLAM perlu juga diambil kira.
Itu pun selepas tunjuk pada Mr. Hubby. Nasib dia ok je.
Y kena tunjuk dia? Yelah..dia yang nak kena sponsor.
Almaklumlah, saya ni surirumah kan..
 
 
 
Bergaya dengan tudung JELITA SARA
 
Saya pun memang lah suka nak posing.
Hah..cantik tak tudung tu? Kebetulan tema wedding yang saya attend tu ialah soft purple.. so sedondonlah dengan depa. Glad..
Cumanya saya ni muka bentuk panjang, tak sama lah nak gayanya macam model tu erk..
 
Saya memang rekemen tudung JELITA SARA ni.
Harga mahal? Tetapi material dan design tu memang cantik, sedap pakai, sejuk je materialnya,awning pun terletak.
 
Alhamdulillah.
  
 
Jelita Sara
 
Cuba tengok model yang menggayakan tudung dari JELITA SARA ni, wow sangat2 kan.
Kepada yang berminat dengan koleksi lain dari JELITA SARA boleh lah ke 
ATAU PUN MAIN PAGE
FB PAGE JelitaSARA 
 
Jelita Sara
 
 
 p/s : Agaknya, kalau tudung yang baru sekali pakai ni saya nak jual semula, ada ke yang nak? Coz menurut pihak JELITASARA, masih ramai yang mencari tudung seperti ini.


8 comments:

  1. memang cantik tudung ni..sesuai dengan sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. mmg fav color is Purple.

      Delete
  2. cntiknya tudung tu... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbaloi lah dengan harganya

      Delete
  3. wah..cantik la tudung tu sis
    ske tengok corak bunga dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..dah out of stock pun

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78