HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Oct 2013

3 Birthday in 1 day...5 Oktober 2013

 
 
 
Assalam semua.
Ni cerita sambutan birthday lagi.
Sejak January sampai lah ke Disember, InshaAllah, akan ada je yang sambut Birthday..
 
5hb October 2013 sambutan hari jadi buat anak saudara Kamil Imani yang masuk setahun, Mohd Zahir pula birthday yang ke 4tahun, manakala adik ipar, iaitu ayah to Zahir, Bobby namanya.
Majlis kecilan aje, coz kami pun jarang berkumpul. Masing2 dengan urusan masing2.
 
 
Birthday Cake Kamil setahun

Birthday Cake Zahir 4 tahun

Zahir big boy

Kamil dengan maknya

Kanak-kanak in the house


Sekali sekala berkumpul, macam2 menu nak di sediakan.
Untuk jamuan lunch yang serba ringkas tu, kami masak nasi minya, spagheti, beli KFC then siapkan pudding.

Saya dan anak-anak-anak

Belon tu syarat untuk budak2 tu behave..hehe..
Siapa nak belon kena makan dulu
Tak dok diam tak leh belon..
Ok tak?? hehe
Tq to cHun coz sponsor belon tu

Sebahagian Kami
  Bila dah berkumpul tu..bergambar kenangan is a MUST.
Mak abah pun sporting nak posing.
Goodies yang simple ni pun ada,,
Baru lah meriah birthday party erk

Goodies bag sempoi
 
 
 
p/s: Next birthday celebration for November babies..My dear hubby dgn my beloved Mom.

18 comments:

  1. wah..meriahnya kak fuza..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasal makan..memang happening aje..hehe

      Delete
  2. comelnya kek tu.. selamat hari lahir yang pertama kamil imani.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati Allah selalu.. :D

    ReplyDelete
  3. Setahun sekali menyambut hari lahir memang meriah apatah lagi bila bersama keluarga tersayang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...semua sepakat nak wat party

      Delete
  4. dah lama tak celebrate besday... cantiknya kek tu. syg lak nk makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. La..nape tak celebrate? Tak pe yang penting sihat2 erk

      Delete
  5. bila sambut birthday beramai-ramai memang meriah. Happy Birthday to all of them :)

    ReplyDelete
  6. bestnya kalo dpt smbut ramai2 (^__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang bukan sambut birthday yang over...hehe

      Delete
  7. Replies
    1. sesekali berkumpul..macam2 rupa..macam2 ragam..magam2 kerenah,..hehehe

      Delete
  8. Replies
    1. Kek tempeh tu..bawa je gambar..nanti depa leh designkan..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78