HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Oct 2013

A&W Taman Jaya Float the best

 
-Sambungan dari Concert Aina -
 
Setelah selesai acara konsert sekolah Aina, kami terus mencari tempat makan yang terdekat iaitu A&W yang terletak di Taman Jaya berhadapan dengan Amcorp Mall Petaling Jaya. LRT pun dekat je, boleh lah dating naik train.
Sejarahnya, restaurant ini adalah restaurant yang ke-2 di dalam Malaysia dan masih beroperasi hingga kini.
 
Di sini, menu wajib ialah Float.
Selesa di sini coz banyak kerusi disediakan.
Bersih dan teratur.
 
Ada juga bahagian untuk desserts yang menyediakan menu wafer dan ais krim.
Ada juga di sediakan satu seksyen untuk jamuan hari lahir.
Kebetulan semasa kami ke sini ada pula bear mascot A&W.
So this is a big surprise for Aina.
 

A&W Float



A&W Petaling Jaya

 
 
Alhamdulillah...sekali-sekala lepak dengan kids.
Yang penting anak-anak happy

16 comments:

  1. Hehehe dah lama Shakira tak pekena A&W :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala ,,memang sedap Float tuh

      Delete
  2. waa.. rindunya dengan float ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba gak buat sendiri,,,x jadi.. A&W..resepi tersendiri

      Delete
  3. baru aje beberapa bulan yg lepas makan A&W ni...bos belanja.

    ReplyDelete
  4. waaa best nyer laa kalau boley lepak2 kat situ ><

    ReplyDelete
  5. Dahlama kot xmkn a n w nih..wiwu

    ReplyDelete
  6. Tempat ni dah masuk kategori antik tapi masih popular.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Thomas.. memang nostalgia tempat ni

      Delete
  7. xpernah mkn a & w..huuh
    eh tipu la lau xpenh rase..pernh mkn dulu time kecik2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. la..dah lama sangat lah tu...

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78