HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Oct 2013

Alhamdulillah... Menang Liza Izara Give Away

 
 
Alhamdulillah...
Tajuk pun dah menceritakan Saya di pilih MENANG wei...
 
Kot ada yang tak ingat..entry saya KLIK SINI.
 
Tq so much kepada pihak penganjur Cik Mek Molek Comey Gojes Liza Izara Fazriel Fahmi
 
Minta maaf lah sesangat to Liza coz terlepas pandang notis pengumuman tu coz agak sibuk kebelakangan ni dengan urusan yang tidak dapat di elakkan.
 Notis pengumuman tu dah di buat pada 7hb October.
 
Nak tengok pengumuman tu klik sini RESULT GA LIZA IZARA
Cuba klik kat Pemenang Kedua tu?? Cer tengok cer tengok...
 
 
Kalau dah rezki saya kuat, Alhamdulillah.
Walaupun dah lama di umum, tetapi cik penganjur tetap mencari saya untuk nak poskan hadiah tu.
 
 
Hadiahnya? Shawl ye uols.
Memang my favourite :)
Nanti saya share ye di next entry... Tungguuuuu
 
 
Kepada yang nak berkenalan dengan Liza visit lah blog beliau di
 
Banner GA
 
pst..pst...dapat Shawl Siti ke erk??


12 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78