HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Oct 2013

Anak oh Anak

 
 
 
Salam Hujung Minggu
Mulai hari ni, Fuza akan tambah entry "Anak oh Anak"
 
Dalam entri ni, semuanya berkisar hal anak-anak Fuza, mahupun hal anak saudara.
Makanya, banner kat atas tu akan jadi banner rasmi untuk perihal anak-anak.
Suka tengok gambar tu..memang macam2 hal dan kisah depa ni sementara nak membesar.
Kadang-kadang tu geram je rasanya, kadang2 tu menghiburkan, kadang2 tu boleh buat kita menitis air mata terharu.
 
 
 
p/s : Alhamdulillah, happy ada zuriat yang sempurna kejadiaanmya. Syukur ke hadrat Allah.


14 comments:

  1. alhamdulillah
    boleh yumida mengenali anak akak n anak buah akak
    rasa lebih berseri dgn adanya penceritaan mcm ni...beznye
    anak buah yumida lak jauh
    anak sendiri belum ade lg tp anak kucing ramai..hihi
    nanti yumida story gak pasal anak kucing yumida

    ReplyDelete
  2. mesti ada banyak kisah menarik tentang anak-anak sis kan...tak sabar nak baca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah...akak cuba compile kan :)

      Delete
  3. Replies
    1. haah..niat bg depa baca satu hari nanti ..:)

      Delete
  4. bila anak2 dah besar nnti, mesti diorg seronok baca....

    ReplyDelete
  5. Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami sebarkan maklumat mengenai kempen ini :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tu la dier lau da ade anak kan...
    xsah lau xbuh cerita psl ank..
    lau yaya nti pun msti sama kan..da xde cerita ttg yaya dah..cerita 'junior' yaya pulak..hehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hal anak3 ni ada aje Yaya..
      semuanya secara spontan
      so ramai yang cadangkan akak wat macam buku utk bacaan depa nanti :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78