HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Oct 2013

Apabila anak dara pilih kasut

Assalam uols.
Salam pagi Jumaat.
Cepat je dah cukup seminggu.
Alhamdulillah..kita masih disini.
 
 
Hari ni nak share cerita betapa cerewetnya anak dara saya p beli kasut.
Ok anak dara saya tu, Aina, baru 5 tahun hokehhhh.
(Mak nya tak gitu ye..maknya senang je..Nampak cantik..size padan..berdesup amik bayar)
 
 
"Aina nak kasut yang tak lenguh lah..
Aina nak kasut tak panas lah
Aina nak kasut yang pinces lah
Aina nak kasut yang best lah"
 
Hah tu semua kerenah dia..
 
fuhh...macam artis kan
 
Kasut kilat merelip...macam Pinces

Masa awal2 sampai tu..kemain excited lagi Aina dok try kasut.
Tu hah..siap dancing lagi...
Unfortunately..design yang ni tak ada size la pulak..
Next....


Banyak pilihan kasut kanak-kanak perempuan


Kasut Hitam
 
Kasut yang hitam ni ada size..tapi Aina cakap tak lawa.
Pulak dah...
 
 

Ok..Aina dah start boring..


Ok..ni dah tahap to the max boring. Aina nak tidur kejap lah katanya..Haru uols.
Kasut yang di pilih tak de size lah.. tak de warna yang dia nak lah..
Fuhh..selongkar satu kedai uols
Sabar lah erk adik kedai kasut wei..



Cuba kasut Bubble Gummers

Hah..akhirnya..
Kasut yang ni padan..
Leganya uols.
Tapi Aina dah malas nak berdiri dah.
Sambil duduk ni dia terus je cakap kasut ni ok.


Bubble Gummers
Akhirnya...kasut yang pink tu menjadi pilihan hati Aina.
Fuhh..tu baru pilih kasut, dekat berjam-jam jugak le melayan kerenah dia.
 
Apa pun memang seronok le tengok gelagat Aina ni.
Dah pandai buat pilihan apa yang dia rasa cantik dia nak pakai.
Alhamdulillah... Aina dah besar rupanya.
Mak Aina terharu..cepat sangat rasanya Aina dah membesar...
 
 
 
Pinces =  Princess
Kilat Merelip = Berkilat / Bersinar


16 comments:

  1. comelnya kasut dia.. kita pun sama juga kalau pilih kasut mesti pusing banyak kali untuk dapatkan yang betul-betul berkenan di hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..tawaf 1 shopping complex..at the end..TAK BELI..hahaha

      Delete
  2. adehhh ni boleh bikin mama aina sakit tulang belakang ni. Anyway, cantik kasut aina...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo boleh..mak Aina pun nak baring sama..letih tunggu dia pilih kasut

      Delete
  3. amboi..suka dia dapat kasut...mesti pandai memilih nie...sweet auntie tengok

    ReplyDelete
  4. alala comel jee..da pnt n bosan baring aje anak dara tuh hehe..die suh mama die cpt sikit shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ekceli dia yg lambat ..Maknya tunggu dia wat keputusan..jenuh

      Delete
  5. cute btol kasut budak2 ni..geram tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung budak zaman sekarang.. ada banyak pilihan

      Delete
  6. teringat adik bongsu saya time teman dia pilih kasut..x ada size.. last sekali merajuk tido atas kerusi macam aina baring..rindunyaa adikk sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. la..yeke..
      sian dia
      size kasut pesen macamana tu..
      nanti cari lain ye Adik..

      Delete
  7. alaa kesian dia, kasut cantik tapi takde size. tapi yg pink tu pon cantik jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib ada yang sesuai..kalau tak..golek2 lah kat situ gamaknya

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78