HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Oct 2013

Berat badan naik!!

As at 29/9/2013 Berat 47kg
 
Salam Jumaat semua.
Dah habis musim raya..
Habis musim open house
Habis musim kenduri
Habis musim demam
Makanya saya teruja nak timbang berat terkini.
 
Untuk pengetahuan semua, berat yang tertera di atas tu adalah berat rasmi saya sekarang!!
Yeaaaa!!! Dah naik 1kg!!
Happynya uols berat bertambah.
 
Saya ni tak diet, tak de control makan.
Tapi kaedahnya..kata Doktor jenis badan metobalisma badan tinggi..
Ada yang kata untung lah..
Tapi pada saya, ada gak yang payahnya apabila nak p cari baju..
"Size S tu Sendat"
"Size M tu Muat-muat" 
"Size L tu  Langsung xpadan"
Payah wei nak cari size. Ada Size..patern plak tak padan..errrggghhhh
 
Apapun..saya is happy berat dah naik..yeaaaa!!!
Model Penimbang Berat ke??
 


14 comments:

  1. naik sikit takpe fuza hehe. Rindu pulak kenit pada zaman berat badan 45kg dulu hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naik sekilo tu..happy sakan

      Delete
  2. memang kaksura jeles la ngan Fuza...happy bila naik..kaksura pulak sedih bila naik..hehehe..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. jenuh nak bg naik sekilo pun..

      Delete
  3. Assalamualaikum.. Salam perkenalan.. Ros singgah sini dan follow.. jemput ke blog Ros yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenalan..tq sudi follow
      ok nanti kita singgah :)

      Delete
  4. mama tak merasa kot berat badan gitu... sedihnya, mama sekarang 65... bila nak turun pun tak tahu le..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa pun yang penting mama tetap anggun :)

      Delete
  5. kim salam kat model tu..ayunye..hihi
    wah berat ideal tu..beznye..nak slim jugak mcm akak..ngeeeeee

    ReplyDelete
  6. Ok..nanti akak kim salam kat MODEL tu hehehe

    ReplyDelete
  7. gang la kak, kite mkn banyak, tapi bdan gitu jugak. huhu. tak dapatla bdn idaman yg berisi sikit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..bukan diet..tp mmg xleh naik berat dah

      Delete
  8. hehe boleh jadi model pnimbng tu...

    wahh..cik fuza ni jnis aktif kot kan..tu yg bdn jnis mtabolsme tgi..bgusla tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aktif kena beso kan anak3..hehe..ligat anak3 ni..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78